Uns seixanta voladors han participat al primer 'Scrambles' d'Empuriabrava

L'únic equip femení s'ha emportat el primer premi del torneig

Una seixantena de participants van competir ahir en el primer torneig “Scrambles” (regirats) que s’ha celebrat al Túnel de Vent d’Empuriabrava. La competició, adreçada a professionals del paracaigudisme i a voladors de túnel (a partir d’un nivell iniciat) ha reunit 14 equips disposats a superar les diverses formacions en caiguda lliure proposades pel jurat.

L’únic equip integrat per quatre dones, entre les quals hi ha la paracaigudista espanyola Sandra Dilme, s’ha emportat el primer premi de l’Scrambles Windoor que consisteix en un val regal de 10 minuts de vol lliure al Túnel de Vent d’Empuriabrava. Mia Bjerre-Jepsen, Vicky Scargill i Ceri Lewis integren la resta de l’equip de guanyadores.

Els participants, de nacionalitat espanyola, anglesa, danesa, suïssa, italiana i francesa es van inscriure al torneig de manera individual i desconeixien la resta d’integrants del seu equip perquè és el jurat qui confecciona els grups a competir, tenint en compte el grau d’experiència dels seus components. I és que el que es pretén en aquest tipus de tornejos és equilibrar les formacions amb professionals de trajectòria i voladors novells per tal d’afavorir l’aprenentatge de la tècnica formació d’aquells que compten amb menys experiència.

(Visualitza el vídeo al web)

 

El jurat format per professionals de reconegut prestigi com Pete Allum, amb més de 30 anys d’experiència en el paracaigudisme i prop de 30.000 salts a les seves espatlles i l’esportista Ivan Coufal ha avaluat la precisió dels moviments i el ritme de les formacions que s’han anat succeint en les 5 rondes del torneig.

El 1er Scrambles de Windoor Real Fly Túnel de Vent d’Empuriabrava dóna el tret de sortida a una sèrie de tornejos que s’aniran programant al llarg de l’any i que culminaran amb la creació d’un equip propi Windoor que pretén competir en les diverses lligues d’aquesta nova disciplina esportiva.

Visita la galeria d'imatges del torneig.