Lamelas (PSC) s'estrena amb una àmplia victòria a Lloret de Mar amb vuit regidors

Tots per Lloret es queda amb tres edils, ERC i Sumem amb dos

Victòria clara d'Adrià Lamelas (PSC) a Lloret de Mar (Selva). El candidat socialista s'ha estrenat aconseguint el 27,4% dels vots, que li han donat 8 regidors, el doble que la segona força, Junts, que s'ha quedat amb el 16,17% dels sufragis i dos regidors menys que fa quatre anys.

En tercer lloc ha quedat Tots per Lloret, la marca vinculada al PDeCat. La formació ha aconseguit tres regidors amb Albert Robert com a cap de llista. Albert Fernández al capdavant d'ERC ha aconseguit poc més del 10% dels vots i dos representants, els mateixos que Sumem que, això sí, ha obtingut el 8,33% dels suports. El consistori també tindrà un representant de Vox i un altre dels Comuns.

El 2019 a Lloret Jaume Dulsat es va imposar amb Junts i va aconseguir sis regidors. La segona força va ser el PSC que en va treure cinc, tres menys dels que ha aconseguit amb Lamelas. Ciutadans ha desaparegut del consistori, malgrat que el 2019 va arribar a treure quatre representants i va ser tercera força al ple municipal. ERC, Lloret en Comú i Força Lloret van completar el ple.

Jame Dulsat va deixar l'alcaldia per motius laborals el passat mes de març i Albert Robert va assumir l'alcaldia. Junts, però, va proposar el nom de Jordi Martínez com alcaldable i això va provocar que Robert i bona part de la resta membres de la formació optessin per crear la marca Tots per Lloret.