Pascual (Girona En Comú Podem): ''Som clau per un govern d’esquerres''

El partit tanca la campanya electoral amb una trobada al local de l’espai i una penjada de cartells

La candidata de Girona En Comú Podem, Eugènia Pascual ha conclòs avui la campanya electoral amb una trobada al local de la formació i una penjada de cartells pels carrers de la ciutat. Amb tot, en aquests 14 dies la candidata ha posat sobre la taula les propostes del seu programa per un model alternatiu de ciutat. “Que cal un canvi a Girona és una sensació generalitzada i aquest canvi ha de ser cap al progrés i, per tant, cap a l’esquerra”, ha dit Eugènia Pascual.

“Els reptes del segle XXI no deixen marge ni temps: cal encarar de forma urgent el canvi climàtic i l’emergència social. Tenim propostes per fer un gir a l’esquerra a Girona i som l’única garantia que els nostres vots aniran a un govern d’esquerres”, ha dit Pascual.

“Estenem la mà a aquells partits que, a partir de diumenge, puguin tenir la governabilitat de la ciutat i apostin per un model de ciutat que miri endavant i no deixi ningú enrere; ens trobaran al seu costat aquells que comparteixin el nostre model de ciutat. Podem ser la clau per un govern d’esquerres a Girona”.