Paneque (PSC) constata que a Girona ''hi ha voluntat de canvi''

La candidata ha conversat avui per telèfon amb gironins per saber què esperen pel futur

La candidata del PSC a l'Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque ha dit avui en el darrer dia de campanya que "el canvi a l’Ajuntament no és un relleu de persones, sinó fer les coses d’una altra manera".

La socialista ha esgotat les darreres hores de la cursa electoral assegurant que ha quedat constat que a Girona hi ha "voluntat de canvi" de "maneres de fer" amb un consistori que "faciliti resoldre els problemes a la ciutadania" i "entomar nous projectes".

Per Paneque la seva és la "única candidatura que pot fer possible aquest canvi" i ha reiterat que vol ser l'alcaldessa "de tothom", deixant de banda l'àmbit nacional i les proclames que s'han llençat des de d'altres partits.

La candidata ha recordat que Guanyem Girona i Esquerra sempre van estar pactant amb el govern d'aleshores i que quan hi va haver una possibilitat real de canvi el 2019 cap dels dos el va tirar endavant, arribant fins i tot a un pacte de govern amb els republicans. Per tot això Paneque espera que "no torni a passar" i per a això ella s'erigeix com la garantia del canvi.

Amb tot, al llarg d'avui s'ha posat al telèfon per conversar amb diversos gironins per parlar de la ciutat i conèixer de primera mà el que esperen o desitgen per a la Girona del futur. Sílvia Paneque votarà diumenge a les onze del matí al col·legi electoral instal·lat a l'Escola Pia.