@cariadma guanya el primer premi del II Concurs d’Instagram a Girona

Hi han participat un total de 4.115 fotografies

L’usuari d’Instagram @cariadma ha guanyat el primer premi del II Concurs d’Instagram Ciutat de Girona, que ha guardonat les millors fotos fetes entre el 10 i el 20 de maig amb el motiu de Girona, Temps de Flors.  Del total de 4.115 fotografies que s’hi han presentat, la guanyadora és una imatge en la qual es pot veure un detall d’una flor de la mostra amb l’església de Sant Fèlix de fons. El segon premi ha estat per @gemgem1402 i el tercer premi per @irenitaf. El concurs ha estat organitzat per l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració d’Igers Girona.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha destacat que “l’alt nombre de participació mostra l’èxit colossal del concurs en la seva segona edició”. “Esperem que el concurs segueixi creixent en nombre i en qualitat. És una molt bona promoció de la ciutat, que és una ciutat floral i digital. A més, amb la bona resposta d’iniciatives com la d’aquest concurs es demostra que Girona, Temps de Flors és un festival capaç d’apel·lar a nous públics i a nous formats”, ha remarcat.

La regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat, ha explicat que les 50 millors fotografies que s’han presentat al concurs “seran part de l’acció promocional de la ciutat i, per exemple, tindran una exposició permanent a la Sala Obert de l’Ajuntament de Girona i s’exposaran a la Casa dels Entremesos de Barcelona del 10 al 29 de setembre. Aquesta acció ens permetrà fer promoció de Girona a Barcelona, tot aprofitant el magnífic moment que es viu entre les dues ciutats”. El guanyador del concurs, Carles Sabari, ha comentat que fa dos anys que és membre d’Instagram i que “un 80% de les fotos del meu perfil són de Girona perquè la meva voluntat és donar a conèixer la ciutat”.


El jurat del concurs ha estat format per Iolanda Bustos, Salvador García-Arbós i Joan Carles Moreno. El primer premi del concurs consistia en dues nits per a dues persones en habitació doble al B&B Monjuïc, un sopar per a dues persones, una visita guiada a Girona i 2 bitllets d’AVE per venir a Girona (o anar a Barcelona en cas que el guanyador sigui de Girona). A més, tant el primer classificat com el segon i el tercer tindran una participació especial al programa “Etiquetats” de TV3.