Dos detinguts a Vilablareix per conduir sense carnet i per tenir ordres de detenció pendents

Se l'acusa a un d'ells per dos furts comesos a l'AP-7 al febrer i al maig

Agents dels Mossos d'Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el dia 24 de maig a Vilablareix (Gironès) dos homes de 24 i 29 anys acusats d'un delicte contra la seguretat viària per no haver obtingut mai el permís de conduir i l'altre per dues ordres policies de detenció que li constaven pendents.

Els fets van tenir lloc quan els agents estaven fent regulació per un accident a l'autopista AP-7 i van veure com un vehicle feia un canvi sobtat de carril i fugia per la sortida de Girona Sud. Els policies van sospitar de l’actitud, van fer seguiment i quan van aturar el vehicle a Vilablareix van comprovar que els tres ocupants tenien múltiples antecedents per furts a l’AP-7.

Els mossos van detenir al conductor i el copilot acusats dels delictes anteriorment esmentats. Concretament, les ordres de detencions eren per dos furts comesos a l’AP-7, amb el mateix modus operandi, a víctimes també estrangeres, que s’havien produït el primer a Maçanet de la Selva el dia 2 de febrer i el segon a Sils el 14 de maig.

Els detinguts, amb antecedents policials van passar l’endemà a disposició del jutjat de guàrdia de Girona que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.