Girona compra un local a Montjuïc per convertir en un centre cívic

L'immoble ha costat 131.413 euros

L’Ajuntament de Girona ha fet efectiva avui la compra d’un local al barri de Montjuïc. El local s’ha adquirit a l'entitat Coral Homes per un preu de 131.413,76 euros (IVA inclòs).

L’espai es destinarà a usos veïnals i socials per tal de fer créixer i enfortir el dinamisme associatiu i comunitari i permetrà incrementar els recursos i els serveis que actualment es duen a terme. Aquest matí s’ha firmat la compravenda i l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha rebut les claus del local.

L’immoble, situat a la planta baixa del número 6 del carrer de Francesc Mateu, es convertirà en el nou espai cívic del barri de Montjuïc. Aquest indret permetrà incrementar els recursos i els serveis que es duen a terme en el barri, i dinamitzar i impulsar accions a partir de les necessitats dels infants, joves i, en especial, de la gent gran.

L’immoble es troba a prop del Local Social de l’Associació de Veïns i Veïnes de Montjuïc, fet que facilitarà la interacció entre els dos equipaments. Es tracta d'un espai  que té una superfície de 207,90 m2 construïts i és accessible per a persones amb mobilitat reduïda.