Ferit d'una punyalada el cambrer d'un restaurant a Figueres

El suposat agressor, de 23 anys, va ser detingut posteriorment

Episodi violent en un restaurant de Figueres (Alt Empordà) la matinada del dimecres quan un un jove de 23 anys, va entrar a l'interior de l'establiment i després d'una suposada discussió hauria agredit al cambrer amb una navalla de petites dimensions segons ha pogut saber El Gerió Digital i han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de les dotze de la nit, moment en que l'agressor va accedir al restaurant situat a l'avinguda Vilallonga número 92 i hauria procedit a apunyalar al cambrer, de 21 anys, causant-li ferides al tòrax i a l'orella, per després abandonar corrents l'establiment.

La víctima va trucar als Mossos d'Esquadra que es van personar fins allà on també hi eren sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que el van atendre i traslladar a l'hospital de Figueres on va ingressar ferit lleu.

Els agents van rebre una descripció de l'agressor i aquest va ser detingut minuts més tard acusat d'un suposat delicte de lesions. A hores d'ara tots dos han presentat denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra amb acusacions creuades. Mentre un diu que va ser agredit sense motiu, l'altre argumenta que va ser provocat.

Aquesta és la segona punyalada que es registra a Figueres el mateix dia. La segona va tenir lloc a les vuit del vespre del mateix dimecres quan dos homes van discutir a la Rambla i van acabar al carrer Caamaño on un va acabar donant una ganivetada a l'altre.

Minuts més tard la Guàrdia Urbana va arrestar al suposat agressor.