Beth, Guillem Roma o Xuriguera i Faixedas al 19è Festival Emergent

Hi haurà una trentena d'artistes que actuaran en sis municipis del Gironès

Beth, Guillem Roma, Xuriguera i Faixedas o Cris Juanico són alguns de la trentena d'artistes que participaran en la 19a edició del festival Emergent que es fa al Gironès. Es tracta d'espectacles de petit format i curta durada que portarà les arts en viu a diversos pobles que tenen menys de 5.000 habitants de la comarca.

El festival aposta per artistes emergents i majoritàriament del país en una de les propostes més consolidades de la comarca. Enguany, l'Emergent passarà per Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Cervià de Ter, Vilablareix, Sant Gregori i Madremanya. La programació es farà a la plaça del poble a partir de les nou del vespre entre el 29 de juny i el 8 de juliol.

El festival Emergent és una aposta del Consell Comarcal del Gironès per acostar les arts en viu als pobles de menys de 5.000 habitants de la comarca. La idea és programar espectacles de música, màgia, poesia, dansa, circ i humor i potenciar els artistes emergents del territori. Però l'Emergent també compta amb artistes consolidats com ara Beth, Guillem Roma, Xarim Aresté o el duet còmic de Xuriguera i Faixedas.

Les entrades tenen un preu de 12 euros si es compren de forma anticipada o de 16 si es fa a taquilla. Pels menors de 8 anys hi ha una entrada reduïda a 5 euros i els organitzadors ofereixen abonaments de tres dies. A banda de l'escenari, en els pobles s'ofereix un servei de bar i de restauració cada dia del festival.

Els espectacles són de petit format i de durada curta. Per això en una nit hi haurà diversos artistes que hi participaran amb l'objectiu d'arribar a tot tipus de públics.