L’Strenes tancarà l’onzena edició amb més de 25.000 espectadors

La cantant i compositora Julieta clourà aquest divendres el certamen a Barcelona

El festival Strenes tancarà l’onzena edició amb més de 25.000 espectadors, que s’ha celebrat del 31 de març al 6 de maig a Girona i del 4 de maig fins aquest divendres a Barcelona. La cantant, compositora i creativa barcelonina Julieta serà l’encarregada de posar punt i final aquest divendres a l’edició d’enguany del certamen al Paral·lel 62 de Barcelona.

La barcelonina hi presentarà en directe les cançons del seu nou EP, ‘Cap. II: Euga de nit’, que es publica la setmana vinent i ja n’ha avançat el reggaeton ‘T'enxules’. Per aquesta edició del certamen hi ha passat, entre d’altres, Luz Casal, Sílvia Pérez Cruz, Joan Dausà, Els Amics de les Arts, Triquell, Buhos, Judit Neddermann, 31 FAM o Tyets.

El primer EP que va publicar Julieta, d’aquest projecte format per tres treballs, es va titular ‘Cap I: CARI’ i contenia cançons com ‘Cari’ o ‘En mi coche’. El segon capítol, que veurà la llum la setmana que ve, es titula ‘Cap. II: Euga de nit’ . El tercer capítol es dirà ‘Cap. III: De madrugada’ i veurà la llum al juliol.