Junts per Salt aposta per la creació d’una Facultat d’Odontologia i estudis d’Auxiliar d’Infermeria

Robert Fàbregas vol reimpulsar Salt com a Vila Universitària de les Arts i la Salut

Junts per Salt aposta per la creació d’una Facultat d’Odontologia i estudis d’Auxiliar d’Infermeria i d’altres enfocats en l’àmbit de la cultura i les arts. El candidat a l’alcaldia, Robert Fàbregas, ha anunciat que si el partit governa, el proper mandat serà clau per reimpulsar Salt com a Vila Universitària de les Arts i de la Salut

Fàbregas, explica que ara és “un moment determinant per definir com serà la ciutat en els propers anys, i el pol universitari és clau”. “Després d’uns anys en què la gestió municipal ha provocat un estancament evident, volem apostar de nou pels estudis universitaris, que van arribar de la mà dels governs anteriors al 2015, i que es van implantar amb tant èxit.

Creiem que és un projecte ambiciós, que comporta grans beneficis, directes i indirectes, a nivell d’inversió i de llocs de treball.  I pot ser una realitat ben aviat, només cal tenir la complicitat de l’administració”, ha indicat l’alcaldable.

A banda de les facultats i estudis de grau mitjà en el camp de la salut, Fàbregas ha avançat que se’n crearan de nous en l’àmbit de la cultura i les arts. “Si Salt té un tret distintiu és la força de les entitats i la implicació de la gent en la cultura popular i tradicional a casa nostra, i ara és el moment de completar el cercle amb estudis especialitzats en la matèria”, ha afegit.