Geis es compromet a treballar per Girona i la independència de Catalunya en l'acte central de Junts

Ha rebut el suport de Jordi Turull i Carles Puigdemont davant 200 persones

Unes 200 persones que han assistit a l'acte central de Junts de Girona, que s'ha celebrat aquest dilluns al Jardí de la Infància, Gemma Geis s'ha compromès a treballar perquè la ciutat "continuï essent far de la independència de Catalunya". "Sé que soc l'única que en parla i que estic sola; però escolteu, l'objectiu és treballar per al dia a dia de la gent, però també lluitar per a la independència del país", ha afirmat la cap de llista.

Geis ha assegurat que els anys que venen seran "determinants per dibuixar la ciutat de futur de les properes dècades". "Tenim un projecte de futur, una mirada nova i un equip amb capacitat de gestió", ha afirmat, desgranant algunes de les línies mestres del seu programa. "Em comprometo a governar amb proximitat, explosivitat, empatia i molta sensibilitat", ha dit Geis, resumint quins seran els valors que la guiaran si accedeix a l'alcaldia de Girona.

L'actual alcaldessa, Marta Madrenas, ha obert l'acte assegurant que "per entomar nous reptes calen mirades noves, renovades i en positiu". Madrenas ha assegurat que, precisament, qui condensa aquests objectius és Gemma Geis. "És l'única que ha fet propostes innovadores i transformadores, davant tots els altres que només proposen més del mateix", ha afirmat l'alcaldessa.

"El nostre futur en cap cas pot estar en d'altres mans", ha dit Madrenas, que no s'ha estat de criticar la resta de forces o caps de llista. De la socialista Sílvia Paneque, n'ha dit que ja "ha perdut eleccions des de fa temps" a la ciutat. També ha carregat contra Lluc Salellas (Guanyem Girona) per presentar-se per tercer cop i haver "posat pals a les rodes contínuament".

I d'ERC, n'ha criticat el míting que ahir va fer Junqueras a la ciutat. "Vaig al·lucinar quan va dir que nosaltres ja havíem abandonat la independència i ens avergonyíem de l'1-O", ha dit Madrenas. "Però vaig entendre que ho necessita fer, perquè precisament Junts no hem volgut ser mai comparsa d'algunes baixades de pantalons històriques", ha afegit. "Aquest 28-M també va d'independència; i si volem una alcaldia independentista, deixem-nos d'invents i votem Gemma Geis", ha conclòs Madrenas.