Ayats (ERC) s'erigeix com el ''relleu'' per a fer ''avançar'' Girona

El candidat ha estat acompanyat de Quim Nadal, Oriol Junqueras, Marta Vilalta i Dolors Bassa en l'acte central

El candidat d'ERC a l'Ajuntament de Girona, Quim Ayats, ha volgut remarcar que “som el relleu per fer avançar Girona, per garantir progrés a tots els gironins, perquè la ciutat continuï sent una ciutat de primera i per construir la Girona del futur”.

Durant l’acte central de campanya, que s’ha celebrat a l’Escola Pla i ha comptat amb Joaquim Nadal, Oriol Junqueras, Marta Vilalta i Dolors Bassa, el candidat republicà ha assegurat que “el projecte d’Esquerra és hereu de tots aquells homes i dones que amb el seu treball han construït la ciutat que tenim avui dia, som el relleu d’aquells que en els pitjors moments de Girona van mantenir-se ferms per defensar-la”. En aquest sentit, durant el seu discurs, Ayats s’ha mostrat “molt orgullós de la feina feta" per Nadal.

"És per mi un orgull tenir-lo al costat, és un orgull treballar plegats amb ell per una Girona on tots els veïns i veïnes millorin la seva qualitat de vida i on tots els barris progressin”. De fet, el mateix exalcalde i historiador ha intervingut a l’acte donant suport a Ayats.

Durant la seva intervenció, el candidat ha posat en valor la feina feta per l’art d’Esquerra al govern de la ciutat. “Al llarg d’aquests dos anys i mig hem demostrat que sabem governar, que governem d’una forma diferent, al costat de la gent. Hem demostrat que quan Esquerra Republicana governa, Girona avança”, ha assegurat el candidat republicà que demana més suport de cares a les eleccions del 28 de maig: “I perquè volem que Girona avanci més, hem de tenir més força i més energia, cada vot a Esquerra Republicana és un vot per una Girona que avança amb força i més energia”.

Ayats ha remarcat que “no ens podem permetre el luxe de quedar-nos quiets i arribar tard o respondre per inèrcia”, per això està convençut que “el lideratge d’Esquerra Republicana farà que Girona avanci encara més. Perquè tenim el projecte, les idees i l’equip per fer-ho realitat”. “La candidatura d’Esquerra Republicana és plural, com ho és Girona. Un equip compromès amb Girona i que té com a única prioritat la ciutat de Girona”, sosté Ayats.

Oriol Junqueras, de la seva banda, ha tancat l’acte agraint el suport de tothom, en aquestes eleccions i durant el referèndum de l’1 d’octubre. “Som independentistes i ho serem sempre. No com altres que es desdiuen i se s'avergonyeixen”. “Mai havíem aportat al país tanta inversió estrangera com ara, mai hi havia hagut tanta gent afiliada a la seguretat social com ara”, ha remarcat Junqueras, que diu que “som l’esperança per aquest país i per a les seves ciutats. El millor que li pot passar al país és ser cada vegada més, ser més forts, ser capaços de fer guanyar a aquest país”.