El Rotary Club de Roses recapta 28.000 euros per a l'associació 'Enfila't'

El seu objectiu és l'empoderament dels joves exclosos del sistema educatiu

El Rotary Club Roses-Empuriabrava ha celebrat aquest dissabte a l'Hotel Prestige Goya Park de Roses un sopar benèfic amb l’objectiu d’ajudar a 'Enfila’t', una entitat de formació ocupacional per l’empoderament dels joves exclosos del sistema educatiu públic. En total s'han recaptat 28.000 euros que ahir es van entregar al finalitzar la vetllada.

Aquesta és una acció impulsada pel projecte Eurostar, on fins a sis clubs rotaris de diferents nacionalitats europees sumen esforços per a una acció solidària que ha recaigut a l’Alt Empordà aquest any.

Els altres clubs que hi han participat són el Rotary Club Neufchâteau (França), Rotary Club Koblenz (Alamània), Rotary Club Ile de Ré (França), Rotary Club Yverdon-les-Bains (Suïssa), Rotary Club di Sondrio (Itàlia).

L’objectiu principal és ajudar i donar visibilitat a l’associació Enfila’t i al seu projecte d’acció formativa corresponent a acreditar les assignatures pendents de l’ESO amb l’acompanyament de professionals especialitzats, que es realitza a la seu de l’Escola de Noves Oportunitats de Figueres.