Ara Girona lamenta que la ciutat es troba en ''estat d'abandonament''

Carles Ribas proposa més recursos pel manteniment de carrers i equipaments

El candidat d'Ara Girona a l'Ajuntament, Carles Ribas, ha lamentat que la ciutat es troba en "estat d'abandonament" i avança que la seva intenció és dotar el pressupost municipal de les "eines i recursos necessaris" pel manteniment de carrers, escocells, parcs, jardins i equipaments municipals.

Ribas també ha assegurat que posarà èmfasi en zones com el Barri Bell, Sant Narcís, Santa Eugènia i l’Eixample. "Procedirem de manera immediata al drenatge del riu Onyar per evitar que les crescudes puguin afectar els habitatges i per donar una millor vida al mateix riu i a la vegetació que l’envolta. Començarem els tràmits per executar el projecte de la ciutat jardí a Sant Narcís. Iniciarem els tràmits per a la rehabilitació i pintada de les façanes del riu Onyar imputant el mínim cost, als seus propietaris. La Sopa ha de deixar de ser un reclam comarcal de persones amb necessitat. S’han de constituir diferents espais en la comarca que dotin del mateix servei a diferents municipis", ha reblat.

En referència a la neteja i la recollida d'escombraries, el candidat explica que implementarà de manera "eficient" el nou contracte de neteja i recollida de la ciutat, establint "veritables beneficis fiscals en favor del ciutadans”.

També pretén adaptar el sistema de neteja a la situació mediambiental que es viu actualment i també vol aplicar bonificacions al rebut d’escombraries a tots aquells ciutadans que reciclin adequadament.