Tallada la C-65 a Girona per la topada entre un camió i un turisme

El conductor del cotxe ha resultat ferit

Una topada entre un camió i un turisme aquesta tarda a la C-65 a Girona ha deixat una persona ferida i la carretera tallada en aquest punt segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Els fets han tingut lloc a les 13:35h en el punt quilomètric 28 en sentit Sant Feliu de Guíxols quan, per motius que es desconeixen, els vehicles han xocat i quedat al bell mig de la carretera. Fins allà s'hi han desplaçat unitats dels Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El conductor del camió ha pogut baixar del vehicle pel seu propi peu mentre que el conductor del cotxe ha quedat atrapat al seu interior i ha estat avaluat pels sanitaris. Els Bombers posteriorment l'han excarcerat i alliberat a les 14:04h, deixant-lo en mans del SEM.

Es desconeix a hores d'ara el seu estat de salut. Mentrestant la carretera s'ha mantingut tallada i generat importants afectacions de trànsit en aquest accés a la ciutat que alhora enllaça amb l'N-II.