Intenten emportar-se un dels radars fixes de Mont-ras serrant-lo amb una radial

Ha passat a les sis del matí i l'empresa ja ha reparat els danys

Un dels radars fixes situat a l'Avinguda Palafrugell de Mont-ras, al Baix Empordà, ha estat objecte d'un acte vandàlic aquest dijous. Els fets han tingut lloc al voltant de les sis del matí, quan els veïns de la zona han sentit el soroll produït pel tall realitzat amb una radial al radar.

Els responsables de l'acte vandàlic han aconseguit serrar parcialment l'estructura del radar, però no l'han arrencada completament. Els veïns han alertat les autoritats sobre l'incident i a quarts de nou del matí els Mossos d'Esquadra i els Bombers, s'han desplaçat fins al lloc de l'incident per avaluar la situació i prendre les mesures necessàries.

Davant del risc que el radar caigués a terra i pogués ocasionar danys o accidents, s'han pres les precaucions pertinents per garantir la seguretat dels usuaris de la via. Els tècnics de l'empresa concessionària del radar han estat cridats per reparar els danys causats.

Han realitzat les tasques de soldadura necessàries per fixar de nou l'estructura del radar al seu emplaçament original. Això ha permès restablir la funcionalitat del radar i reprendre el seu funcionament normal per controlar la velocitat del trànsit a l'Avinguda Palafrugell.

Les autoritats han obert una investigació per esbrinar l'autoria de l'acte vandàlic.