Ferit greu un escalador que ha caigut de sis metres a Port de la Selva

L'han evacuat en helicòpter al Trueta de Girona

Un escalador ha resultat ferit greu aquest migdia al Port de la Selva (Alt Empordà),més concretament a la Serra de Rodes, després de patir una caiguda des d'una altura de sis metres. Els fets han tingut lloc prop del Castell de Sant Salvador de Verdera i han requerit una resposta ràpida dels Bombers de la Generalitat.

L'accident s'ha produït al voltant de dos quarts d'una. Els Bombers han desplegat un dispositiu amb quatre dotacions terrestres, incloent-hi un helicòpter, per arribar fins a la víctima i realitzar el rescat.

Amb l'ajuda de l'helicòpter, els Bombers han pogut accedir a la zona on es trobava l'escalador ferit i han procedit a assegurar-lo en una llitera. Després, amb maniobres de gruatge, l'han aixecat fins a l'helicòpter per tal de traslladar-lo a l'hospital.

Segons els Bombers, l'escalador presentava contusions a les costelles, algunes de les quals podrien ser fractures. A causa de la gravetat de les seves lesions, ha estat evacuat amb el mitjà aeri fins a l'hospital Josep Trueta, on serà atès pels sanitaris.