Els menors de 12 anys tindran un preu reduït per veure els Stay Homas al Sons del Món

Hauran de pagar 10 euros pel concert del 30 de juliol

El festival Sons del Món ha aprofitat la celebració de la 13a edició de la Cantarella de Roses per anunciar un preu reduït de 10 euros a les entrades dels menors de 12 anys pel concert dels Stay Homas i Julieta que se celebraran el 30 de juliol a la Ciutadella.

Aquest anunci s’ha fet conjuntament amb els Stay Homas, que han aparegut per sorpresa al final de la Cantarella per interpretar al costat de tot l’alumnat la cançó “Les merdes”, que era la que havien cantat els alumnes en el marc d’un repertori de cançons actuals catalanes.

Stay Homas presentaran les cançons del seu elogiat nou disc, Homas, a la Ciutadella de Roses a partir de les 22:30h. Just abans, a les 21:30h, la cantant Julieta haurà presentat les cançons del seu darrer disc, Ni llum ni lluna.

Les portes de la Ciutadella de Roses s’obriran el 30 de juliol a les 20h, moment en què el públic podrà gaudir de l’oferta gastronòmica del festival, prendre una copa de vi, un refresc, una cervesa o una copa Premium en un renovat Village del que ja és un dels festivals de capçalera de la Costa Brava.

En aquesta ocasió a la Cantarella hi ha participat l’alumnat de 6è de les escoles de Roses i Palau Saverdera (Escola Montserrat Vayreda, Escola Narcís Monturiol, Escola Jaume Vicens Vives, Escola Els Grecs, Centre Escolar Empordà i Escola Martí Inglés) i el de 2n d’ESO de l’Institut Illa de Rodes. La Cantarella està organitzada per les mestres i professores de música d’aquests centres educatius i s’ha transformat en un element bàsic pel desenvolupament dels alumnes ja que potencia les iniciatives d'esforç i superació personal, el treball conjunt o la vessant artística.