L’Ajuntament de Girona ajudarà les corals amateurs de la ciutat

Els projectes seleccionats es presentaran en el marc del cicle “Girona Coral”

L’Ajuntament de Girona ha obert una convocatòria anual d’ajuts per donar suport a les corals amateurs de la ciutat. L’objectiu de la iniciativa és contribuir al creixement i a la consolidació de les corals de la ciutat, incrementar la seva participació en els projectes ciutadans i col·laborar en la seva evolució artística dins el marc d’aquesta expressió musical.

Les corals amateurs de la ciutat que hi vulguin optar hauran de presentar una proposta amb un projecte artístic específic abans del 15 de juliol. Es permet que dues corals puguin col·laborar en el mateix projecte, tot i que només una de les dues constarà com a sol·licitant.

Es concediran un màxim de cinc ajuts, i cadascun d’ells amb un import màxim de 3.000 euros, que es destinaran necessàriament a la realització i consecució del projecte presentat. Els projectes seleccionats es presentaran en el marc del cicle “Girona Coral”, que es portarà a terme els diumenges al matí del mes de novembre de 2013 a la sala de cambra de l’Auditori de Girona i que s’inclourà dins la temporada estable de l’Auditori.


El jurat estarà format per un representant de l’Ajuntament i dues persones més de reconeguda trajectòria dins l’àmbit musical. Els projectes seleccionats es valoraran segons l’originalitat de la proposta i la qualitat artística, així com el fet que el programa sigui atractiu pel públic.