El 7è Santa Market comptarà amb un nou restaurant pop-up i l'espectacle de Santi Serracamps

El mercat d'estiu obrirà el 7 de juliol i fins el 27 d'agost

La Santa Market de Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà) arribarà aquest estiu a la seva setena edició que se celebrarà del 7 de juliol al 27 d'agost amb dues novetats; un nou restaurant pop-up i vuit nits amb Santi Serracamps que oferirà el seu espectacle eqüestre.

Aquesta nova oferta gastronòmica anirà de la mà de Javier Sanz i Juan Sahuquillo, xefs de Cañitas Maite, un restaurant ubicat a la província d'Albacete i, alhora, són els responsables de l'Oba, un establiment que ja compta amb una estrella Michelin. A la Santa Market oferiran un menú tancat consistent en bikini trufat, ninoyaki de formatge i tòfona, la Millor Croqueta del Món (guardó aconseguit a Madrid Fusión el 2021), entrepà de calamars, dònut de cua de bou i Homenatge a la matança mentre que de postres una creació anomenada 'Tu Primer Beso'.

Serracamps per la seva banda portarà fins al Baix Empordà el seu espectacle internacional 'La mar de libre' que ha portat arreu. Entre les activitats infantils destaquen el Poni Club i una varietat de tallers i actuacions. Hi haurà, a més, un espai que oferirà un servei d’acollida perquè els pares puguin passejar mentre els infants es queden en companyia de professionals de l’educació infantil.

Hi haurà, a més, festes temàtiques que convertiran l’espai tant en Coachella com en la Fira d’Abril o en el Carnestoltes d’Estiu, que enguany tindrà lloc els dies 14 i 15 d’agost.

L'horari del mercat d'estiu és de les sis de la tarda fins a la una de la matinada i tindrà un preu de 4 euros per accedir amb l'entrada gratuïta als menors de 12 anys.