Girona invertirà uns 80.000 euros per ampliar les voreres del carrer Enderrocades

Durant dos mesos no s'hi podrà circular

L’Ajuntament de Girona iniciarà, entre el 15 i el 22 de maig, les obres per ampliar la vorera del carrer Enderrocades, al barri de Vista Alegre - Carme. Els treballs, que es duran a terme en tres fases i tindran una durada màxima de sis mesos, comportaran afectacions circulatòries a la zona. El consistori ha enviat un full informatiu a tots els veïns i veïnes afectats perquè coneguin les incidències.

Els treballs consisteixen en l’ampliació d’una de les voreres del carrer Enderrocades, concretament la que està situada més al nord, és a dir, la que queda interrompuda pel carrer del Taquígraf Martí. Actualment, aquest pas per a vianants és molt estret i, per aquest motiu, s’ampliarà fins als 1,80 metres per complir així amb la normativa d’accessibilitat. Per contra, es reduirà la calçada, que passarà a tenir una amplada aproximada de 3,20 metres i s’eliminaran les places d’estacionament.

Les actuacions es dividiran en tres fases, durant les quals es tallaran diferents trams del carrer i només hi podran accedir els vehicles que han d’aparcar en els guals afectats. En la primera fase, que començarà entre el 15 i el 22 de maig, no es podrà circular pel carrer Enderrocades en el tram comprès entre el carrer de Julià de Chia i el carrer del Taquígraf Martí. Aquesta fase tindrà una durada aproximada de dos mesos.

En la segona fase, no es podrà circular pel carrer Enderrocades en el tram comprès entre el carrer del Taquígraf Martí i el carrer del Carme, durant aproximadament uns dos mesos. I, en la fase tercera, no es podrà circular per la cruïlla del carrer del Taquígraf Martí amb el carrer de les Enderrocades, on es construirà una plataforma elevada. Aquesta fase tindrà una durada aproximada d’un mes i mig.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Acota Girona Construccions SL per un import de 57.317,45 euros (IVA inclòs).