El Gran Jonquera celebra el 10è aniversari sortejant deu viatges per a dues persones

Es pot particpar del 16 de maig al 30 de juny

El centre comercial Gran Jonquera Outlet & Shopping compleix deu anys de la seva obertura. Per a celebrar-ho, del 16 de maig al 30 de juny, els clients podran participar en el sorteig de 10 viatges per a dues persones. Els guanyadors podran escollir la destinació final d’un llistat que inclou ciutats com Roma, Atenes, Eivissa, Menorca, Marràqueix o Dublín, entre d’altres.

Els visitants del centre comercial tenen dues opcions per a participar al sorteig: una d’elles és dirigint-se al Punt d’Informació i presentar dos tiquets de compra de dos establiments diferents del Gran Jonquera que sumin un import mínim de 40 euros i omplint una butlleta de participació. Es pot participar tantes vegades com es vulgui sempre i quan es presentin tiquets diferents.

L’altra opció consisteix en compartir una instantània a Instagram feta al photocall instal·lat a la plaça del centre comercial amb el hashtag #10AnysGranJonquera i etiquetant el perfil del Gran Jonquera (@granjonquera) i el de l’agència de viatges Viatges Viñolas (@viatgesvinolas), empresa col·laboradora en aquesta acció.

El 16 de maig de 2013 Gran Jonquera Outlet & Shopping va obrir les seves portes com el primer centre comercial de la província que incorporava rètols outlet a la seva oferta comercial. Actualment amb una ocupació del 100%, la mirada està posada en l’ampliació del centre comercial, la inauguració de la qual està prevista per la primavera del 2024, i que suposarà un creixement de 17.000 metres quadrats de zona comercial.