ERC Salt proposa formació vinculada als nous llocs de treball que generarà el Campus de Salut

Els republicans volen complementar-ho amb una Escola de Noves Oportunitats.

Esquerra Republicana de Salt (Gironès) impulsarà formació vinculada als nous llocs de treball que generarà el Campus de Salut, una línia de treball que enllaçarà tant en la fase de construcció del clúster sociosanitari com en la seva posada en marxa. 

Des d’Esquerra es considera l’arribada del Campus, amb el nou Hospital Josep Trueta i les Facultats de Medicina i Infermeria, com el principal projecte per Salt dels propers anys i un motor de transformació econòmica i social que s’ha d’aprofitar en tots els àmbits. 

El candidat d’Esquerra, Jordi Viñas, explica que “se’ns obren un munt d’oportunitats i una d’elles és la de creació d’ocupació i no la desaprofitarem. És per aquest motiu que en contacte amb totes les administracions implicades en el projecte crearem formació vinculada a les demandes de llocs de treball que es generin per tal de cobrir aquestes necessitats”. 

Aquesta proposta es complementa amb la posada en marxa d’una Escola de Noves Oportunitats, entre altres ofertes formatives, seria l’encarregada d’assumir les demandes lligades al Campus de Salut i que, un dels punts on es podria situar, és a la Gassol. 

Borsa de locals comercials buits 

D’altra banda, amb l’objectiu de potenciar els eixos comercials de Salt, des d’Esquerra es crearà una borsa de locals buits per tal d’atraure nous negocis i donar un nou impuls al comerç local.