Tres detinguts per robar dins un cotxe a Santa Pau i protagonitzar una persecució

Es tracta de dos homes de 26 i 22 anys i un menor

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 26 i 22 anys, i un menor, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força a l'interior de vehicle. A un d'ells també se l'ha detingut per resistència i desobediència a l'autoritat i conducció temerària.

Els fets van passar el 4 de maig, quan els mossos van rebre l'avís d'un testimoni que acabava de veure tres homes intentant robar a l'interior de diversos vehicles aparcats en un restaurant d'Orís (Osona).

Després de ser sorpresos, els lladres van fugir en direcció Vic per la C-17. Diverses patrulles es van activar ràpidament i els van localitzar a Vic. Els van intentar aturar, però van fer cas omís, i la policia catalana no ho van aconseguir fins a l'alçada de Malla.

En l'escorcoll, els agents van localitzar un document d'identitat que no era de la seva propietat, uns auriculars i eines per cometre robatoris. A més, també van recuperar una tauleta electrònica que havien llençat per la finestra durant la fugida. Després de fer les comprovacions, els mossos van determinar que els objectes els havien robat de l'interior d'un vehicle estacionat al pàrquing d'un restaurant de Santa Pau (Garrotxa).

Els mossos també relacionen aquests detinguts amb un robatori a l'interior de vehicle que es va produir el dia abans en un restaurant de Castellfollit del Boix, al Bages.

Els detinguts van passar el 5 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic, el qual en va decretar llibertat amb càrrecs.