Mor un submarinista i dos més resulten ferits a l'illa del Cullaró de Cadaqués

Salvament Marítim els ha rescatat i dut fins a Port de la Selva

Un submarinista ha mort aquest migdia i dos més han resultat ferits a Cadaqués (Alt Empordà). Els fets han tingut lloc poc abans de les dotze del migdia a l'illa del Cullaró, al nord de la Cala Culip.

El submarinista finat ha patit algun tipus de problema i els altres dos han pujat a la superfície sense fer la descompressió, segons ha informat el Diari de Girona i han confirmat des de Salvament Marítim. Arran del succés, han alertat els efectius d'emergències i a lloc, s'hi ha desplaçat la Salvamar Anilam, Bombers, els GEAS de la Guàrdia Civil, entre altres.

L'embarcació ha traslladat els submarinistes ferits al port de Llançà. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) hi ha enviat tres ambulàncies que han atès els dos supervivents. Segons informa el SEM, els han traslladat a l'hospital de Figueres ferits lleus.

El GEAS de la Guàrdia Civil ha recuperat el cos. La Salvamar Alnilam ha portat la víctima mortal fins al port. Ha arribat a Llançà cap a tres quarts de tres. Fins allà, s'hi ha desplaçat la comitiva judicial per fer l'aixecament de cadàver.

La víctima mortal és un home de 72 anys i nacionalitat espanyola.