L'incendi en un pis a Bordis obliga a tallar la carretera C-66

Fins a cinc dotacions dels Bombers han treballat en les tasques d'extinció

Un incendi en un pis de l'edifici situat a peus la carretera de Palamós número 60, a Bordils (Gironès) ha obligat aquest matí a tallar la carretera C-66. El foc ha cremat unes caixes de plàstic de dins del lavabo d'un dels pisos ubicat als baixos. Afortunadament, cap persona ha resultat ferida en l'incident.

Els veïns de les plantes superiors han evacuat el bloc pel seu propi peu després de veure el fum que sortia de l'immoble. Fins al lloc s'han desplaçat cinc vehicles dels Bombers de la Generalitat per apagar el foc, el fum del qual ha afectat la planta baixa i les dues superiors.

Els bombers han aconseguit apagar el foc i ventilar l'edifici en poc temps, i també han comprovat que el local del costat, un bar, no havia patit cap afectació per la fumera. Tot i això, ha calgut tallar la carretera C-66 mentre durava l'operatiu.

El servei ha durat una hora i mitja, i la situació s'ha resolt amb èxit gràcies a la ràpida actuació dels bombers. La policia investiga les causes de l'incendi mentre que els veïns de l'edifici ja han pogut tornar als seus pisos després de l'incident.