50 agents de viatge russos de l’operador Coral Travel visiten la Costa Brava

Celebren la convenció anual de la companyia

Del 25 al 28 de maig, cinquanta directors d’agències de viatge del turoperador rus Coral Travel celebren a Lloret de Mar la convenció anual de la companyia i combinen la seva estada amb un viatge de familiarització de la destinació Costa Brava.
El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Lloret de Mar organitzen conjuntament l’acció promocional que té per objectiu promocionar la destinació, i que els agents coneguin i posin en valor els productes turístics del territori entre els seus clients, les agències minoristes.
 
El grup d’agents de viatges, acompanyats per directius de la companyia, durà a terme programa d’activitats durant el viatge de descoberta que inclou una visita de la població de Lloret de Mar i una sortida en catamarà, un taller de cuina a l’Espai del Peix de Palamós, una ruta pels pobles medievals de l’Empordà, visites culturals al Teatre Museu Dalí de Figueres i al Barri Vell de Girona, entre d’altres. Així mateix, els agents coneixeran els equipaments i serveis de diversos hotels de la Costa Brava i faran àpats en restaurants de cuina catalana.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del pla estratègic específic dels tres organismes dirigit a incrementar el nombre d’arribades de turistes  procedents del mercat de la Federació Russa a Catalunya mitjançant la presentació d’una oferta turística segmentada basada en productes vacacionals de cultura i gastronomia i serveis de qualitat.
 
Amb l’organització d’aquesta convenció i de l’acció promocional finalitza el programa d’actuacions específiques per la temporada 2013 del Patronat de Turisme Costa Brava Girona adreçades al mercat rus.

Al llarg de l’exercici s’han dut a terme dos cicles de presentacions de destinació i productes turístics –roadshows- amb els operadors turístics TUI Rússia i Tez Tour a dotze ciutats russes; s’ha participat a tres fires de turisme; s’han organitzat tres viatges de premsa dirigits a vint periodistes; s’ha assistit a dos workshops especialitzats en turisme de reunions, congressos i convencions. El Patronat de Turisme i Lloret de Mar han treballat coordinadament en l’execució del programa d’actuacions en aquest mercat.
 
Des d’ara, el Patronat de Turisme s’impulsarà accions de comàrqueting a fi d’enfortir vincles amb operadors turístics, companyies aèries i mitjans de comunicació.

També, el proper 18 de juny, es durà a terme una taller específica sota el títol Com atendre al client rus?, a càrrec d’Elena Lárina, assessora comercial dels hotels Blaucel i Blaumar, i Francisco Javier Brun Castillo, subdirector dels hotels Blaucel i Blaumar, dins del curs de formació professional contínua Turisme 360 graus 2012-2013 que impulsa el Patronat de Turisme per professionals del sector turístic gironí.