Seleccionen 23 projectes pels Premis d'Arquitectura de Girona

Se'n van presentar 88 en total

El jurat dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2023, organitzats per la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), ha anunciat la selecció de 23 projectes entre les 88 candidatures presentades en la 25a edició d’aquest prestigiós guardó.

D’aquestes 23 obres, onze pertanyen a la categoria Arquitectures, cinc a la categoria Interiors, tres a la categoria Paisatges i quetra a la categoria Efímers. El jurat ha estat format per João Mendes Ribeiro com a president, i Fuensanta Nieto i Michèle Orliac com a vocals, tres arquitectes de renom internacional vinculats a l’exercici de la professió i a la docència.

Els noms dels premiats es faran públics en un acte que tindrà lloc el divendres 2 de juny a la seu del COAC a Girona, i que estarà obert a tothom. En aquesta ocasió es commemora el 25è aniversari dels Premis, i s’inauguraran dues exposicions que reculliran les obres distingides des de l’any 1997 en totes les edicions, així com les obres d’aquesta última edició.