Tres detinguts i desarticulat un punt de venda de drogues a Salt

Se'ls va intervenir cocaïna, haixix i marihuana , 5.036 euros en efectiu

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de Girona amb la col·laboració de la Policia Local de Salt van detenir el dia 27 d’abril tres homes, de 22 a 35 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Fruit d’una investigació, la matinada del 27 d’abril, i en el marc de la col·laboració i el treball conjunt entre aquests dos cossos policials, es va posar fi a un punt de venda de drogues a petita escala dins un pis de la Travessia Santa Eugènia de la població de Salt.

Durant les indagacions els agents van observar com aquestes persones, de manera conjunta i coordinada, distribuïen droga per la zona. Els agents van constatar que els traficants sempre actuaven de la mateixa manera.

A l’entrada i registre del pis es van detenir tres homes i se’ls va intervenir cocaïna, haixix i marihuana preparada per la venda, 5.036 euros en bitllets fraccionats, 4 telèfons mòbils, un esprai de pebre, dos espases tipus catana i quatre armes prohibides per dur a terme l’activitat delictiva.

Els detinguts, dos d’ells amb antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.