Albi i Girona promouen la relació cultural i econòmica

L’alcalde de Girona Carles Puigdemont rebrà la comitiva demà al matí

Una delegació de representants d’institucions i organismes de la ciutat agermanada d’Albi, encapçalada per la regidora adjunta d’alcaldia de l’Ajuntament d’Albi, Stéphanie Guiraud-Chaumeil, visitarà avui i demà Girona per tal d’estrènyer els vincles entre els dos municipis i aprofundir en la col·laboració cultural i de promoció de les dues localitats, agermanades des de 1985.
 
A més de Guiraud-Chaumeil, la comitiva estarà formada per la responsable de promoció territorial de l’Ajuntament d’Albi, Eugénie Durand; per la presidenta de l’Oficina de Turisme d’Albi, Jacqueline Matha; pel director de la Scène Nationale d’Albi, Pascal Paris; pel representant de l’Ecole des Mines d’Albi, Jean-José Orteu, i per la representant del Club des Partenaires du Musée Toulouse-Lautrec, France Gerbal-Medalle. L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, els rebrà oficialment demà a les 9.30 h al Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona.
 
Aquesta tarda es reuniran amb la tinenta d’alcalde i regidora d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament de Girona, Marta Madrenas, i amb la regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat, i aprofitaran per visitar les instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, el Campus de Montilivi i el Rectorat de la mateixa universitat. Demà també es reuniran amb agents econòmics com la Cambra de Comerç de Girona i visitaran la Casa Masó, el Museu d’Història de Girona, el Museu d’Història dels Jueus, el Teatre Municipal, la Catedral de Girona i el Tresor de la Catedral.