La Casa de Cultura de Girona acull obres de l’artista Delphine Labedan

La mostra es podrà visitar fins al 27 de maig

La Casa de Cultura de Girona acull una exposició de l’obra de l’il·lustradora francesa Delphine Labedan. L’exposició titulada "Printemps" és una expressió visual de la seva vivència personal amb la natura, la seva font d’inspiració cabdal, que s’alimenta dels paisatges íntims viscuts amb intensitat des de la infància.

Labedan és coordinadora i professora de dibuix de l’Escola Municipal de Belles Arts de Salt des del 2006 i resideix a l’Empordà des del 2005. La seva obra és singular en el camp de la il·lustració, i utilitza tècniques com l’aquarel·la, el carbó i el grafit sobre suports de grans dimensions, sobretot el paper, que també forma part de l’obra.

La mostra de l’obra de Labedan es pot veure a la sala d’exposicions de la primera planta de la Casa de Cultura fins al 27 de maig. A l’exposició es poden veure les seves obres sense artificis, només el paper i la pintura, de forma íntima i honesta. També es poden observar els materials amb els quals treballa, exposats al mig de la sala, en una recreació humil del taller de l’artista.

Per coincidir amb la mostra, s’ha organitzat un taller dirigit a infants amb l’objectiu de conèixer les tècniques pictòriques de la mà de Labedan. El taller tindrà lloc el divendres 5 de maig a les 17.30 h, i es requereix una inscripció prèvia a www.casadecultura.cat. L’horari de la Casa de Cultura és de dilluns a divendres d’11 h a 20 h i dissabtes d’11 a 18 h, mentre que els dies festius romandrà tancada. Per a més informació, es pot contactar amb la Casa de Cultura de Girona a través de l’adreça info@casadecultura.cat.