La cinquena edició de la Fira Food Truck de Salt se celebrarà del 5 al 7 de maig

HI haurà programació paral·lela amb espectacles infantils, tallers, jocs i concerts

La Fira Food Truck Market & Co. arriba a la seva cinquena edició i es celebrarà a l'Era de Cal Cigarro de Salt (Gironès) del 5 al 7 de maig. Aquesta mostra gastronòmica continua creixent i consolidant-se any rere any amb l'arribada de nous food trucks, i aquesta edició no serà una excepció.

Enguany, la fira oferirà cuina d'autor, oriental, pizzes, creps i altres dolços, així com una oferta vegana i per a celíacs. A més de la mostra gastronòmica, la fira també ofereix una programació d'espectacles que es duran a terme a l'entorn de la fira.

Entre els espectacles, destacar les actuacions de Bazaga's, La Moderna, Koko-Jean&The Tonics, Vermut Swing amb DJ Llamàntol i Banda Neon, que tindran lloc els dies 5, 6 i 7 de maig. Per als més petits, hi haurà tallers de manualitats, fotos i disfresses, així com espectacles familiars com Gelicadabra i Madame Roulotte.

Un dels espais tradicionals de la fira, Juguitoki, també estarà present. Es tracta d'una proposta lúdica per als més menuts on es poden trobar jocs musicals, de punteria, d'habilitat o d'enginy.

La regidora de Desenvolupament Local, Cristina Alarcón, destaca que "any rere any la Food Trucks es consolida i ja forma part de la nostra programació habitual de fires. Enguany, una edició més, hem complementat la mostra amb activitats per a totes les edats amb l'objectiu de continuar apostant per una proposta familiar".

La mostra està organitzada per l'Àrea de Promoció de la Ciutat i compta amb la col·laboració i el suport de la Diputació de Girona, l'Associació gironina de Food Trucks, RGB, la Mirona i l'Escola de Música Moderna de Girona.

La Fira obrirà el divendres 5 de maig de les 18 a les 00h, el dissabte 6 de les 11h a les 00h hores i el diumenge 7 de maig de les 11h a les 19.30h