Denuncien al cantant Cecilio G i la seva parella per increpar i agredir la candidata de Vox a Lloret

Se'ls acusa d'un delicte contra els drets, i les llibertats públiques i d'un altre de lesions lleus

El raper barcelonès, Cecilio G, ha protagonitzat una nova polèmica després d'atacar la caseta de Vox a Lloret de Mar (Selva) on la candidata a l'alcaldia, Coque Hernando, i el seu equip repartien paperetes de propaganda durant la celebració de la Diada de Sant Jordi. Els Mossos han denunciat la parella per un delicte contra els drets i les llibertats públiques i un altre de lesions lleus, i ara se'ls citarà a declarar.

El conflicte va començar quan la parella del cantant es va enfrontar als membres de la caseta, cridant-los: "Els immigrants existeixen i els homosexuals també". A més, la noia va començar a colpejar la carpa i insultar els qui es trobaven al lloc, amenaçant-los d'agredir-los. El leitmotiv de les seves proclames contra Vox era: "feu fàstic, feu puto fàstic". També els va dedicar un "fills de puta".

En aquest moment va aparèixer Cecilio G, qui primer va intentar separar la seva nòvia mentrestant gravava tot el que estava passant, però de seguida es va afegir a insultar als membres del partit, entre ells a Hernando, que intentava posar distància entre el raper i el seu equip.