Tres detinguts per robar 269 televisors de dins un camió estacionat

Els detinguts es desplaçaven en un segon camió sostret dies abans a Badalona

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners van detenir el 19 de maig a Maçanet de la Selva, tres homes d’entre 26 i 39 anys, dos de nacionalitat marroquina i un de nacionalitat espanyola, veïns de Sabadell i Santa Coloma de Gramanet, com a presumptes autors d’un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle a motor i un delicte de furt.
 
Els fets van passar pels volts de les cinc de la matinada del dia 19, en una àrea de descans de l’AP-7 a Maçanet de la Selva. Una patrulla que treballava per l’autopista, va observar tres homes carregant caixes a l’interior d’un camió i que, en detectar la presència policial, van fugir corrents en diferents direccions.
 
Els agents van demanar el recolzament d’altres patrulles i van iniciar la recerca dels fugitius.
 
Simultàniament es va comprovar que el vehicle havia estat sostret a Badalona feia quatre dies. A més, estava carregat de televisors que acabaven de sostreure d’un altre camió estacionat al costat. El conductor d’aquest segon dormia a la tractora sense adonar-se que li furtaven la càrrega. En total li havien robat 269 televisors nous.
 
Després d’una àmplia recerca per la zona els mossos van localitzar i detenir els tres fugitius. Dos s’amagaven en un bosc proper i el tercer va ser localitzat corrent per un camí rural.
 
Els detinguts, dos d’ells amb antecedents, van passar el 20 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.