Troben el cadàver d'un home desaparegut dins una caseta d'alta tensió a Salt

Els Mossos creuen que hauria accedit per robar coure i va morir electrocutat

Un treballador de Fecsa-Endesa que va acudir a la estació transformadora de la companyia, situada en una caseta prop de l'autopista AP-7 a Salt (Gironès), per realitzar tasques de supervisió, va trobar un cadàver en avançat estat de descomposició el dia 11 de març.

El treballador va alertar immediatament les autoritats, les quals es van encarregar de retirar el cos. Fecsa-Endesa va tallar el subministrament elèctric de la zona per evitar qualsevol risc mentre les diligències es durien a terme.

La caseta es troba en una zona on abans hi havia Frigorífics del Ter, i la interrupció del subministrament va afectar una àrea considerable de la població de Salt. Segons ha avançat El Punt Avui, dins la caseta, es va trobar un telèfon que va ser útil per a la identificació de la víctima, un home que havia estat desaparegut des del passat 28 de febrer i que havia estat denunciat com a tal pels seus familiars.

Els familiars van ser capaços de reconèixer el mort per un tatuatge que tenia a la cama. La hipòtesi que consideren els Mossos d'Esquadra és que l'home va entrar a la caseta amb la intenció de robar coure i va morir electrocutat. Hi ha un senyal a la porta de l'estació transformadora que alerta del risc d'electrocució.