Veray destaca que el PP és ''l'única força política no independentista'' que ''canviar'' Girona

El cap de llista dels populars presenta els quatre integrants que aniran darrere seu a la llista per al 28-M

El PP ha donat a conèixer aquest divendres els cinc primers integrants de la llista per Girona a les eleccions municipals. Per darrere de Jaume Veray i David Sala, hi aniran l'escriptora i sommelier de te Vanessa Manyik, que viu al Barri Vell; el periodista i veí de l'Eixample Alberto Martín de Vidales, i la cambrera professional i veïna de Sant Narcís, Delcy Likzita Amador.

Durant la presentació, que s'ha fet al Jardí de la Infància, Veray ha explicat que el PP presenta "una candidatura renovada, jove i amb moltes ganes de treballar per a la ciutat". "Oferim als gironins i gironines un projecte pensat des de Girona i per a Girona, que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes de la ciutat i fer una ciutat amable, neta, segura i sostenible", ha afegit.

Per al cap de llista dels populars, "fa massa temps que a Girona els governs municipals estan més preocupats per temes identitaris i partidistes que no pas per donar solució als problemes reals que tenen els ciutadans". Per això, assegura que la ciutat "necessita un canvi" a l'Ajuntament, "no tan sols de persones sinó també, i sobretot de polítiques, i de la manera d'executar-les i gestionar-les".

"I aquest canvi" -ha precisat- "l'única força política no independentista que el pot garantir és el PP". Per últim, Jaume Veray ha insistit que el seu és "un equip nou però amb experiència", i que estan "preparats per liderar la transformació que la ciutat necessita".