Salt invertirà 479.176 euros per instal·lar plaques solars a quatre equipaments municipals

També es farà una central de biomassa per la calefacció i l'aigua calenta d'una zona esportiva i dues escoles

L'Ajuntament de Salt (Gironès) continua apostant per les energies renovables i amplia el seu compromís amb la instal·lació de plaques solars en quatre equipaments municipals. Així ho ha anunciat el regidor de Territori, Àlex Barceló, qui també ha destacat la recent instal·lació d'una central de biomassa a la zona esportiva El Pla de Salt.

Les plaques solars s'instal·laran primerament a les Naus Guixeres i a la Pista Poliesportiva, i posteriorment s'estendran al Teatre i al Mercat Municipal. El projecte compta amb un pressupost de 479.176 euros i ja es troba en informació pública fins a finals de mes, abans de procedir a la licitació.

D'altra banda, l'Ajuntament també està treballant en un projecte per a la instal·lació d'una central de biomassa que subministrarà la calefacció i l'aigua calenta a la zona esportiva El Pla de Salt i a les escoles Gegant del Rec i el Pla. La concessió d'aquest projecte té un import de 879.265 euros i té com a objectiu la substitució dels combustibles fòssils per fonts d'energia renovables i la reducció dels costos de producció d'aigua calenta i calefacció.