Crema una fàbrica de suro a Sant Feliu de Guíxols

Els Bombers treballen per evitar que les flames afectin a un magatzem del costat

Una fàbrica de suro a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) s'ha vist afectada per un incendi aquest matí. Els Bombers han enviat un total de sis dotacions terrestres per a treballar en l'extinció del foc, que s'ha declarat a les 8:02h.

Segons els Bombers, els mateixos treballadors han intentat apagar les flames que afectaven una màquina de la cadena de producció abans de l'arribada dels equips d'emergència. La fàbrica està situada al carrer de Macanada i és una nau aïllada.

Els Bombers han explicat que estan intentant evitar que les flames puguin afectar un magatzem on hi ha suro. El foc ha generat una gran columna de fum que és visible des de diversos punts de la població.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols i els Mossos d'Esquadra també s'han desplaçat al lloc dels fets per ajudar en les tasques d'extinció i garantir la seguretat de la zona.

De moment, no s'ha informat de cap ferit. Es desconeixen les causes de l'incendi i es manté la investigació oberta per determinar les causes del sinistre.