Espai Gironès sorteja 4 packs per dues persones al Magma de Santa Coloma de Farners

Els guanyadors es donaran a conèixer l'endemà de Sant Jordi

El centre comercial Espai Gironès de Salt impulsa una nova campanya de regals amb motiu de la Diada de Sant Jordi. En aquesta ocasió, se sortejaran 4 packs per a 2 persones que inclouen l’accés al Spa, massatge de 45 minuts i àpat al restaurant, al centre lúdic termal Magma de Santa Coloma de Farners (Selva).

Des de dilluns 17 d’abril i fins dissabte 22 d’abril es podrà participar en el sorteig presentant tiquets únics d’un mínim de 20 euros al Punt d’Informació. Es podrà participar tantes vegades com es vulgui.

El sorteig es farà el 24 d’abril i les quatre persones guanyadores podran anar a recollir els packs regal a les oficines de gerència fins el 28 d’abril. L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança i aquesta campanya forma part d’aquest objectiu.
Signatura de llibres dissabte a l’Fnac

El proper dissabte, 15 d’abril, hi haurà 7 escriptors  presents a l’Espai Gironès per signar llibres,  a la plaça del Foc del centre comercial, en una activitat organitzada per l’Fnac. De 16h a 17h, C.C. Rosillo; de 17h a 18h, Judith Espígol; i de 18:15h a 19:15h, els escriptors Jordi Cabré, Melcior Comes; Joel Joan; Carlos Millán i Rosa Negre. Fnac tindrà una parada de llibres del 14 al 22 d’abril, a la zona de restauració, i també hi haurà una parada de roses els dies 22 i 23 d’abril, a l’entrada principal de l’Espai Gironès.  

Recordem que a l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.