Tres detinguts per robar en un àrea de servei de l'AP-7 al Gironès i intentar fugar-se

El conductor del vehicle gairebé atropella a diverses persones

Agents del Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial del Gironès-Pla de l’Estany van detenir el dia 8 d’abril tres homes, de 27, 31 i 41 anys, com a presumptes autors d’un delicte de furt i un d’ells per un delicte de conducció temerària.

Els fets van succeir el mateix dia a l’altura del punt quilomètric 70,5 de l’AP-7, a l’àrea de servei del Gironès, més concretament a Riudellots de la Selva. Una patrulla de la comissaria de Girona, en vehicle no logotipat, va observar un turisme investigat per cometre furts en vies ràpides que entrava a l’àrea de servei del Gironès. El vehicle sospitós estava ocupat per tres homes.

Els agents van observar els moviments del ocupants del cotxe i van veure com dos d’ells sortien del vehicle i l’altre esperava dins. Els dos individus que havien sortit es va atansar a una família que descansava a l’àrea de servei, els van envoltar i van sostreure la bossa de mà que havia deixat a terra una de les dones.

Els lladres van córrer cap al vehicle, van pujar-hi i van intentar escapar. El conductor va sortir a gran velocitat provocant que les persones que hi havia per la zona haguessin de saltar per evitar ser atropellats.

Els mossos van aconseguir barrar el pas del cotxe escàpol i retenir dos de tres ocupants, l’altre home va intentar fugir saltant a l’autopista, però finalment va ser arrestat pels agents. També es va poder recuperar la bossa de mà amb tots els seus objectes a l’interior.

La patrulla també va saber que, una estona abans, els mateixos lladres havien intentat robar les pertinences dels  ocupants d’un altre truisme mentre circulaven per l’autopista.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents, van passar el dia 9 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.