Desvetllen els quatre candidats al premi Talent Gironí del 10è Festival Strenes

El guanyador es desvetllarà al final del certamen

El Festival Strenes de Girona, que aquest any celebra la seva desena edició, posa en marxa un any més la secció Talent Gironí, amb l'objectiu de destacar el talent musical de les comarques gironines. Aquesta secció està apadrinada per la Fundació Valvi, una entitat que col·labora amb el festival des del seu primer any per donar suport als joves valors musicals de la zona.

La secció Talent Gironí té com a característica principal la concessió d'un premi al grup o artista més destacat de l'edició de l'Strenes. Aquesta selecció es basa en la proposta musical i la seva execució, la posada en escena, l'originalitat de la proposta, la qualitat musical i el possible recorregut que pugui tenir la proposta en el món de la música. Enguany, les propostes seleccionades són B1n0, Sara Terraza, Doble & Hugsound i Malson Atmosfèric.

Així doncs, l'Strenes 2023 promet ser una oportunitat única per gaudir del talent musical de les comarques gironines, amb una selecció de propostes que demostra la gran varietat i riquesa musical de la zona. El premi Talent Gironí, que s'entregarà al final del festival, reconeixerà el millor d'aquesta selecció de talents locals.