Pedro Sánchez fa el ''turista'' per Girona amb Sílvia Paneque i Salvador Illa

Ha visitat la Catedral, el Barri Vell i s'ha trobat amb Joan i Jordi Roca a Casa Cacao

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, s'ha passejat aquest matí per Girona acompanyat de la candidata a l'alcaldia, Sílvia Paneque i el primer secretari dels socialistes de Catalunya i cap de l’oposició al Parlament, Salvador Illa.

El cap de l'executiu ha visitat la Catedral i el Tapís de la Creació i han fet un recorregut pels carrers més emblemàtics del Barri Vell. Sánchez ha estat rebut al pont de Sant Feliu, des d’on ha iniciat el recorregut davant l'atenta mirada de curiosos vianants.

Un cop a l’altra banda del riu han seguit pel carrer Calderers fins a la pujada de Sant Feliu, des d’on han accedit, pel portal Sobreportes, a la plaça de la Catedral. Un cop pujades les escales, Paneque ha guiat el president Sánchez en una visita a la Catedral, durant la qual la candidata de Girona li ha fet una explicació sobre l’origen i el valor del Tapís de la Creació que s’exposa al museu de la seu.

Acabada la visita a la Catedral, Paneque, Sánchez i Salvador Illa han tornat fins al carrer de les Ballesteries per fer camí fins a l’Argenteria, entrar a la Rambla, des d’on han accedit al pont de les Peixateries Velles, creuar l’Onyar i fer camí fins al Pont de Pedra pel carrer Santa Clara, el punt des del qual Paneque ha mostrat la imatge del pont de les Peixateries Velles.

Seguidament el recorregut ha seguit a través del pont fins a la plaça Catalunya per fer cap a la Botiga Casa Cacao, on el president ha tingut l’oportunitat de saludar els germans Joan i Jordi Roca, propietaris de l’espai.  

El president ha volgut conèixer l'establiment dels germans Roca i ha coincidit amb Paneque que "són un patrimoni i un orgull".