140 establiments participen al concurs d’aparadors del 'Temps de Flors'

Enguany s’ha superat el rècord de participació i ha guanyat The Little Shop

Ahir a la tarda va tenir lloc a la Sala Polivalent del Centre Cultural La Mercè de Girona, el lliurament de premis del concurs de flors que cada any s’exposa a l’església de Sant Lluc, en el marc de l’exposició del Temps de Flors, així com el 9è Concurs d’Aparadorisme i Decoració interior que organitza l’Ajuntament de Girona, des de la regidoria de Turisme i Comerç.

Més de 140 establiments comercials, de restauració i hostaleria han participat al concurs d’aparadors. L’any passat van ser 84. El jurat del concurs ha estat format per representants de l’Ajuntament de Girona, Associacions de Comerciants i d’hostaleria i entitats vinculades al “Girona, Temps de Flors” que van visitar els diferents aparadors participants al concurs el dia 14 de maig. Els criteris que s’han valorat són l’originalitat, la qualitat artística, el disseny, el grau de vinculació al tema del concurs i l’ús de flors naturals en la composició de l’obra.

Els establiments premiats són:

-Primer premi: The Little Shop: Sant Antoni Maria Claret 15
-Segon premi: Pastisseria Noguera: Ronda Ferran Puig 31
-Tercer premi: Colmado l’Estuca: Pujada Sant Feliu 13
-Accèssit: Galeria d’Art El Molí: Santa Clara 15
-Accèssit: Anfra Merceria: Ramon Muntaner 1
-Accèssit: Petit Berlín: Avda. San Francesc10

També s'ha decidit fer una menció especial a: Òptica del Boulevard, Bionofre i Orchyd Perruquers pel seu treball, que s’ha quedat al llindar dels premiats. Pel que fa al concurs de les flors, més de 100 participants han intervingut en aquesta edició oberta a tothom que no fos professional del món de la jardineria.