El Mercat del Lleó serveix més de 6.000 tastets en una sola 'Nit de Flors'

Més parades s'han sumat a aquesta iniciativa que creix dia a dia

El Mercat del Lleó de Girona va servir ahir a la nit més de 6.000 tastets i 500 gintònics en la segona edició de la ‘Nit de Flors i Sabors’. La iniciativa, que s’emmarca en les activitats de la 58a edició del ‘Girona, Temps de Flors’, ha crescut en el nombre de parades participants i també en públic assistent.

La ‘Nit de Flors i Sabors’ es va iniciar ahir a les set de la tarda i es va allargar fins a la mitjanit, en un horari excepcional d’obertura del Mercat del Lleó. Un total de 22 parades van oferir als visitants més de 6.000 tastets a preus molt econòmics, que oscil·laven entre el mig euro i l’euro. Granissats de gintònic, brotxetes de fruites glacejades, ostres vives, fideuàs, pernil serrà o de Jabugo tallat al moment, costelló de porc confitat amb oli, sushi, taules de formatges locals... són alguns dels tastets que els paradistes van oferir als visitants que ahir a la nit van voler participar de la iniciativa. A més dels 6.000 tastets, també es van servir 500 gintònics acompanyats en aquesta ocasió per papaia i pinya dessecada.

La vetllada de sabors es va acompanyar de les actuacions musicals de la Coral Pla de Girona, per sorpresa del públic, i del grup Blackiss, que va oferir el seu repertori de pop, rock i rumba catalana. El president de l’Associació de Comerciants del Mercat del Lleó, Josep Campmajó, s’ha mostrat molt satisfet d’aquesta nova edició de la iniciativa, que ja es va portar a terme l’any passat per ‘Girona, Temps de Flors’ i també per l’experiència ‘Girona 10’. Campmajó ha assegurat que “s’està convertint en una tradició del Mercat del Lleó que el client ja exigeix i a la que cada vegada més comerciants se sumen perquè veuen que és positiu”.

El president dels comerciants ha remarcat també que “propostes com aquesta en ajuden a donar a conèixer el mercat a un públic que no és l’habitual i que, a partir d’aquestes iniciatives, busquen noves fórmules per col·laborar-hi”. Josep Campmajó s’ha mostrat convençut que “l’experiència es repetirà fent-ho coincidir amb altres grans iniciatives o propostes que organitzi la ciutat, com el Temps de Flors i el Girona 10”.