Rescaten una excursionista ferida a cala Bona de Tossa de Mar

Els Bombers l'han evacuat en helicòpter fins al camp de futbol

Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest matí una excursionista de 52 anys que havia caigut en la zona de roques de la cala Bona a Tossa de Mar (Selva) d'una altura de 2,5 metres. L'alerta l'han rebut a les 10:16 hores i s'ha desplegat un equip del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i dos vehicles dels Bombers de la Generalitat per a realitzar el rescat.

Un cop a lloc, l'equip del GRAE ha immobilitzat l'excursionista i s'ha procedit al seu trasllat en helicòpter fins al camp de futbol de la zona, on l'esperava un equip del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per evacuar-la a l'hospital Josep Trueta de Girona on ha ingressat en estat menys greu.

La cala Bona és una zona que requereix precaució, sobretot en la zona de les roques, per la seva orografia accidentada. Amb tot, els Bombers de la Generalitat recomanen als excursionistes que portin sempre un telèfon mòbil carregat i amb bateria suficient per poder trucar en cas d'emergència, i seguir les senyals i indicacions per evitar perdre's.