La Creu Roja atén més de 7.000 persones a Girona amb accions preventives

Les campanyes a les xarxes socials han arribat a 30.284 usuaris

Amb el lema 'Salut per a totes les persones' que aquest any l'Organització Mundial de la Salut ha escollit per a la commemoració del Dia Internacional de la Salut (7 d'abril), la Creu Roja treballa aquests dies per agrair al personal sanitari el seu esforç i dedicació per col·laborar en la millora del nivell de salut de les persones.

Tot i això, també insisteix en la necessitat de cuidar-se un i una mateixa com a part fonamental de la salut, ja que és una part tan important com l'atenció sanitària professional, que ajuda a prevenir malalties i millorar el benestar físic i emocional de les persones.

Des dels programes de Salut de la Creu Roja, durant l’any 2022 s’han atès 7.220 persones a la demarcació de Girona, amb accions preventives i de promoció de la salut amb l’objectiu de contribuir a la millora de la salut física i emocional.

En aquesta línia, s’ha acompanyat i facilitat l’accés al sistema sanitari a persones en situació de vulnerabilitat, s’ha augmentat el coneixement en salut i estils de vida saludable i s’ha fomentat la prevenció de malalties i reducció de conductes de risc. Les campanyes de prevenció i accions de sensibilització mitjançant les xarxes socials de Creu Roja han arribat a 30.284 persones .

Des de la Creu Roja es convida, per tant, tota la població a utilitzar tots els recursos que té a la seva disposició en obert i gratuïtament, els quals van en línia amb aquest objectiu a la web de salut, on es poden trobar des de consells per promoure hàbits saludables i prevenir malalties, la web d'alimentació conscient amb consells per a una alimentació saludable i sostenible, el multicanal d'Info Prevenció de VIH, ITS i TBC amb informació útil i actualitzada de VIH i altres malalties infeccioses, i els consells i campanyes de sensibilització mitjançant les xarxes socials (@CreuRojaGirona, @CreuRoja_Salut, @CreuRojaCAT).