El Temps de Flors obre una barra solidària

La recaptació del jardí de Fever-Tree amb la col·laboració de l’Ajuntament es destinarà a la campanya anti-incendis d’aquest estiu

La regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Girona, Coralí Cunyat; el responsable de Fever-Tree a Espanya, Marc Calabuig, i el secretari de l’Associació de Defensa Forestal de Girona, Ramon Muntada, van presentar ahir al matí l’acció solidària que Fever-Tree, juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, portarà a terme en el marc de Girona, Temps de Flors. La iniciativa consisteix a posar en funcionament una barra solidaria de combinats realitzats amb els mixers de Fever-Tree que els visitants del jardí urbà que té Fever-Tree als Jardins de la Francesa podran tastar a un preu simbòlic.

Tota la recaptació que s’obtingui de la venda d’aquests combinats es lliurarà a  l’Associació de Defensa Forestal (ADF) de Girona per a què la destini a la campanya antiincendis de l’estiu 2013.

“La iniciativa que presentem avui encaixa amb els valors que representen la marca, el festival i l’ADF. Des de l’Ajuntament de Girona hem d’agrair l’aposta que ha fet una marca consolidada com Fever-Tree per fer una acció de promoció amb el nostre festival, fet que demostra el ressò que té Girona, Temps de Flors”, va explicar ahir la regidora Coralí Cunyat.

Per la seva banda, el responsable de Fever-Tree a Espanya, Marc Calabuig, va dir que l’origen del projecte es va gestar l’estiu passat quan van tenir lloc els incendis forestals a l’Alt Empordà  i “va sorgir l’idea d’ajudar en el que poguéssim als boscos de la zona”. Per últim, el secretari de l’ADF de Girona, Ramon Muntada, ha agraït la donació de Fever-Tree ja que és “un reconeixement i una empenta pels que vetllem pels nostres boscos, que ajudem a mantenir-los i a prevenir els incendis”.

El projecte de l’Urban Garden o jardí urbà de Fever-Tree inclou fruits, plantes i herbes que es fan servir com a ingredients naturals per elaborar els seus mixers o refrescos d’alta qualitat per combinar amb destil·lats: tarongers, llimoners, romaní, lavanda, farigola, geranis, gingebre fresc i canya de sucre, a més de tenir representat també l’arbre de la febre, del qual s’extrau la quinina, l’ingredient bàsic de la seva beguda estrella: la tònica.

La barra solidària estarà oberta els següents dies i hores: dijous 16, de 19 a 21 h; divendres 17, de 17 a 21 h; dissabte 18, de 12 a 14 h i de 19 a 21 h; i diumenge 19, de 12 a 14 h.