'Escàlem Coral' celebra el tercer aniversari amb un concert a la Gorga de Palamós

L'actuació donarà inici a les set del vespre i l'entrada és gratuïta

El pròxim diumenge 19 de maig, la formació musical palamosina Escàlem Coral celebrarà el seu tercer aniversari amb una proposta musical i festiva que tindrà lloc a partir de les set del vespre, al teatre auditori la Gorga.

Seguin la dinàmica d’aquest acte que la formació musical va iniciar l’any passat, el concert comptarà amb la participació d’una coral convidada. L’any passat va ser la coral el Progrés de Palamós i enguany serà la coral de Corçà actualment dirigida per la palamosina Marina Pagès.

El programa del concert, totalment gratuït, estarà format per diverses peces representatives del seu repertori que combina havaneres, cançons tradicionals catalanes, nadales, himnes o música de pel·lícules. Després del concert, la celebració del tercer aniversari d’Escàlem Coral seguirà amb un refrigeri popular obert a tothom que tindrà lloc a la sala annexa de la llar de la Gent Gran de Palamós ubicada al les galeries Carme.

En total aquesta coral local està formada per una trentena de cantaires dirigits pel músic palamosí i membre de la popular formació d’havanera Port-Bo, Carles Casanovas.

En el darrer any Escàlem Coral ja ha realitzat una quinzena de concerts, tant al municipi com a fora, destacant d’aquests últims les actuacions realitzades a Palafrugell o al barri de Gràcia, a Barcelona.