La Comisión de Patrimonio Histórico-Cultural de la FEMP es reuneix a Girona

La trobada s’ha celebrat a la ciutat coincidint amb el Girona, Temps de Flors

La Comisión de Patrimonio Histórico-Cultural de la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) es va reunir ahir al matí a Girona. La trobada va tingur lloc a la ciutat amb motiu de la celebració de la mostra Girona, Temps de Flors. L’alcalde de Girona, que actualment presideix aquesta comissió, va presidir també la reunió, a la qual hi van assistir el regidor de l’Ajuntament de Burgos, Fernando Gómez; el gerent de la Fundación Burgos Proyecta, Alejandro Sarmiento; la regidora de l’Ajuntament de Segovia, Claudia de Santos; la subdirectora de la FEMP, Gema Rodríguez, i la secretària de la Comisión de Patrimonio Histórico-Cultural de la FEMP, Marta Rodríguez.

A més de la reunió, el representants de la comissió van poder gaudir d’una visita guiada per la ciutat per contemplar els diferents patis, jardins i racons que formen part de l’exposició floral Girona, Temps de Flors.

L’Àrea de Patrimonio Histórico-Cultural de la FEMP té com a objectiu principal contribuir a la preservació del patrimoni històric de les ciutats de l’Estat espanyol, a través del foment dels vincles amb entitats relacionades amb el patrimoni tant en l’àmbit nacional com internacional.